![Monini Bio Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia](https://swiso.pl/42022-large_default/monini-bio-oliwa-z-oliwek-z-pierwszego-tloczenia.jpg)
![Monini Bio Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia](https://swiso.pl/42022-large_default/monini-bio-oliwa-z-oliwek-z-pierwszego-tloczenia.jpg)
(21,39 zł 100ml)
Brutto
MONOCULTIVAR, w kontekście oliwy, najprościej tłumaczyć jako OLIWA MONOKULTUROWA, czyli produkowana wyłącznie z jednej odmiany oliwek. Filozofia produktów MONINI MONOCULTIVAR (ang. CULTIvated VARiety) odnosi się do odmiany uprawianych oliwek, które posiadają zestaw specyficznych cech morfologicznych, fizjologicznych i agronomicznych charakterystycznych dla danej odmiany - często związanych z określonym obszarem geograficznym. Dlatego tak ważne jest, by uprawiać i pielęgnować oliwki z poszanowaniem ich wyjątkowych cech. Tylko wtedy może powstać wyjątkowa oliwa z pierwszego tłoczenia MONINI MONOCULTIVAR. Smak oliwy Monocultivar Coratina pogrąży Cię w ciepłej atmosferze Apulii, krainy majestatycznych gajów oliwnych. Uzyskana z miąższu cennych oliwek Coratina, oliwa ta ma niezapomniany bardzo wyrazisty, pikantny smak.
Arkusz danych